Tuli suunnittelematon ja suunniteltua pidempi tauko kirjoitteluun. Ensin oli laajakaista viikon poikki. Sitten iski lentsu. Sitten tuli muutto. Sitten olikin taas muutama viikko ilman nettiyhteyksiä. Sitten yletön määrä tavaroiden haalaamista paikasta toiseen yms. Pari viikkoa olen suunnitellut jatkamista ja nyt sain niin paljon aikaiseksi, että ryhdyin taas kirjoituspuuhiin. Maalausta ja piirustusta olen jaksanut jatkaa säännöllisesti edelleen.

Croquis-harjoitukset ovat tepsineet sen verran, että nyt saan välillä aikaan mielestäni ihan hyviä croquis-maalauksiakin. Hyötysuhde tuppaa jäämään heikoksi - kun maalaa puolisen tusinaa työtä peräkkäin niin ehkä yksi tai kaksi on sellaisia, joihin on tyytyväinen. Tässä suhteessa maalaaminen on paljon teknisempää kuin piirtäminen; tekniikka on paljon nopeammin hukassa, jos ei treenaa säännöllisesti.

Pitää vähän miettiä, mistä saisi jutun tynkää seuraavaan blogiin. Jos joku näitä lukee, niin heitä vinkkiä. Jos tulee tarpeeksi monta "Please quit" -kommenttia, niin sitten lopetan tai sitten en.

Meinasi se kuva unohtua... (5 minuutin maalaus lokakuulta):

262953.jpg